چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵

هشدار به رؤسای هلدینگ‌ها؛ پاداش دادن ممنوع!

هشدار به رؤسای هلدینگ‌ها؛ پاداش دادن ممنوع! مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در دو نامه جداگانه خطاب به مدیران عامل ۵هلدینگ تابعه این صندوق، تمامی هلدینگ ها و شرکت های وابسته به صندوق بازنشستگی را از هرگونه «پرداخت پاداش به اعضای هیات مدیره» و همچنین «خرید و تهیه هدیه و اقلام تشریفاتی» منع کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 12
کد خبر: ۱۷۶۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر. نعمت الله ترکی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در نامه ای خطاب به مدیران عامل ۵هلدینگ این صندوق که امروز ابلاغ شد، آورده است: همانگونه که مستحضرید، شرکت های ذیل صندوق بازنشستگی کشوری از اموال و دارایی بازنشستگان عزیز است و حراست، مراقبت حداکثری و صرفه جویی از آن وظیفه اصلی ما مدیران می باشد. لذا با عنایت به نزدیکی سال جدید، مقتضی است دستور فرمایید از خرید و تهیه هرگونه پک هدیه، اقلام تشریفاتی و… در شرکتها جلوگیری شود.

 

ترکی در نامه دیگری نیز تاکید کرده است: با عنایت به تاکید ریاست محترم جمهور و مقام عالی وزارت مبنی بر جلوگیری از پرداخت پاداش های بی رویه و بی منطق به اعضای هیئت مدیره شرکت های ذیل دولت، مقتضی است دستور فرمایید ضمن توجه ویژه به این دستور، در صورت وجود چنین رویه ای در شرکت های ذیل صندوق بازنشستگی، جلوگیری لازم بعمل آید.

 

وی تاکید دارد که شرکت های ذیل صندوق بازنشستگی کشوری از اموال و دارایی بازنشستگان عزیز بوده و حراست، صرفه جویی و مراقبت حداکثری از آن وظیفه اصلی ما مدیران است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار